20. Zlatna kuna

Dundo – promet d.o.o.

Nominacija u kategoriji:

Mala trgovačka društva

Dundo-promet d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u izradi metalnih sklopova i pojedinačnih proizvoda za automatizirana postrojenja i strojogradnju. Sljednik je bravarsko-limarske radionice osnovane 1983. godine. Do 1994. obrt se bavio izradom lakih čeličnih konstrukcija, bravarskih elemenata, limenih fasada i pokrova. Od te godine započinje poslovati kao tvrtka Dundo-promet d.o.o, ulazi u nove investicije, gradi suvremenu proizvodnu halu, analizira tržište i s uspjehom započinje proizvoditi i plasirati proizvode u zemlje Europske unije.

Tvrtka tijekom ovih godina sustavno investira u modernu tehnologiju, nabavu suvremenih  strojeva  i obuku svojih djelatnika. Kooperativnim pristupom kupcima, kvalitetom, poštovanjem rokova te konkurentnim cijenama prepoznatljiva je i vrlo tražena kao partner, a u prilog tome govori i činjenica da je dominantno izvozno usmjerena i to uglavnom na EU tržište (Austrija i Švicarska). Zahvaljujući uspješnom radu svojih djelatnika, ostvarene rezultate prate i mnoge nagrade te priznanja od kojih se ističu dvije Zlatne plakete Hrvatske gospodarske komore za Krapinsko-zagorsku županiju (2005. i 2011. godine).

Planovi daljnjeg razvoja su proširenje proizvodnog i skladišnog prostora čime bi se povećao kapacitet u broju strojeva, a time i omogućila nova radna mjesta motiviranim mladim ljudima, što se uklapa u dugoročne ciljeve tvrtke kao jednog od regionalnih lidera u implementaciji novih znanja i tehnologija te usavršavanja procesa  upravljanja kvalitetom. Takav razvojni trend dodatno pridonosi učvršćivanju poslovnih veza s postojećim inozemnim partnerima, sklapanju novih poslova, kao i olakšanom plasmanu krajnjih proizvoda.

Dundo-promet d.o.o.
Jazine 31/b
HR-49232 Radoboj
Tel.: +385 (0)49 349 084
Fax: +385 (0) 49 300 426
E-mail: dundo-promet@kr.htnet.hr
www.dundo.hr