20. Zlatna kuna

Inelteh d.o.o.

Nominacija u kategoriji:

Mala trgovačka društva

Inelteh d.o.o. inženjering za elektroničke uređaje i sisteme bavi se razvojem i proizvodnjom elektroničkih uređaja i sistema namijenjenih pretežno brodogradnji i offshore industriji. Znanje, tehnologija i kadrovi osnova su uspješnosti tvrtke. Proizvodni program nastao je kao plod vlastitog razvoja čija se koncepcija i kvaliteta potvrđuju plasmanom i primjenom na domaćem i stranim tržištima. Zahtjevnost, kvaliteta i primjena takvih uređaja u pomorstvu verificirana je tipskim certifikatima svjetskih klasifikacijskih društava kao što su Hrvatski registar brodova, Lloyd, Gemanischer Lloyd, Bureau Veritas, RINA, Det Norske Veritas, American Bureau of Shipping te Ruski registar brodova. Čitav proizvodni proces certificiran je u skladu s normom ISO 9001, a kvalitetu njihovih proizvoda prepoznale su brojne svjetske kompanije kao što su KONGSBERG MARITIME, EMERSON PROCESS MANAGEMENT, SIEMENS,  L3 COMMUNICATIONS i STX, za koje su postali kooperanti, odnosno podisporučitelji opreme.

Proizvodi tvrtke podijeljeni su u skupine: signalizacija, navigacija, automatika te detekcija i mjerenje razine. Uređaji poput brodskih semafora, elektroničkih sirena, bljeskalica, panela i kontrolera navigacijskih svjetala, pozivnih sustava, telegrafa, požarnih i alarmnih centrala, osjetnika i detektora razine predstavljaju dio navedenih grupa proizvoda prepoznatljivih na brodovima širom svijeta.

Uz izvoz više od 50 posto proizvodnje na tržišta Švedske, Finske, Norveške, Njemačke, Turske i Rusije tvrtka postepeno otvara i tržišta u Indiji, Singapuru, SAD-u te Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Kako bi se predstavili potencijalnim kupcima, svoje proizvode i inovacije redovito i samostalno izlažu na sajmovima u Hamburgu i Oslu.

Inelteh d.o.o.
Ljubljanska cesta 7
HR-51000 Rijeka
Tel.: +385 (0)51 274-536
Fax: +385 (0)51 712-122
E-mai:  inelteh@inelteh.hr
www.inelteh.hr