20. Zlatna kuna

Euroherc osiguranje d.d.

Nominacija u kategoriji:

Društva za osiguranje

Euroherc osiguranje najveće je hrvatsko privatno osiguravateljno društvo osnovano domaćim kapitalom 1992. godine. Sa sjedištem u Zagrebu, Društvo posluje preko 14 podružnica te više od 600 prodajnih mjesta u svim krajevima Hrvatske. U ponudi Društva nalaze se sve vrste neživotnih osiguranja. Usluge prilagođene individualnim potrebama osiguranika, znanje, inovativnost, profesionalan pristup i visoki standardi karakteriziraju poslovanje Euroherc osiguranja.

Na tržištu neživotnih osiguranja nalazi se na drugom mjestu s 14,85 posto udjela. Od samog osnutka poslovanje Euroherca prati kontinuirani rast novostvorene vrijednosti.

Ostvarenu dobit Društvo ulaže u razvoj poslovanja te u nove poslovne objekte, u interesu svojih osiguranika, zaposlenika te ukupne gospodarske zajednice. Poslovni objekti Euroherca nalaze se u svim većim gradovima u Hrvatskoj. Tijekom 2012. godine Društvo je otvaranjem novog poslovnog objekta u Bjelovaru zaokružilo proces strateškog kapitalnog investiranja te nakon 20 godina poslovanja najavilo ulazak u novu fazu razvoja.

Euroherc trenutno zapošljava 1104 stručna i motivirana djelatnika. Zahvaljujući jasnoj strategiji, mudrom investiranju te stabilnom rastu,  Društvo danas jamči sigurnu budućnost i svojim djelatnicima i osiguranicima koji su u Eurohercu prepoznali partnera na kojeg se u svakom trenutku mogu osloniti.

Odgovornim poslovanjem u okruženju te s jasnim planovima Društvo postavlja temelje svog razvoja za naredno desetljeće i donosi siguran pogled u budućnost.

Euroherc osiguranje d.d.
Ulica grada Vukovara 282
HR-10000 Zagreb
Tel.: +385 (0)1 6004-601
Fax: +385 (0)1 6004-971
E-mail: euroherc@euroherc.hr
www.euroherc.hr