20. Zlatna kuna

GRAWE Hrvatska d.d.

Nominacija u kategoriji:

Društva za osiguranje

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d. Od 2000. godine posluje pod imenom GRAWE Hrvatska d.d. Na kraju 2012. godine, GRAWE Hrvatska posluje u 53 ureda i ukupno zapošljava 641 zaposlenika.

Svoje umijeće poslovanja temelji na respektabilnom znanju i dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva poznatog po tome da odgovorno skrbi o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. Politika poslovanja Društva utemeljena je na individualnom pristupu korisniku. U skladu s takvim pristupom tržištu, GRAWE je izgradio jaku prodajnu mrežu koja svojom profesionalnošću i stručnošću stoji na usluzi zahtjevima korisnika.

Konstantan rad na proširenju i inovaciji ponude usluga osiguranja, unaprjeđenje poslovnih procesa i tehnika u pristupu korisnicima te ulaganje u edukaciju zaposlenika, koji su temelj uspjeha ovog osiguravajućeg društva, potvrđuju orijentaciju GRAWE Hrvatska d.d. prema dugoročnom i stabilnom poslovanju na domaćem tržištu.

GRAWE Hrvatska d.d. nastoji, u skladu sa svojim mogućnostima, promicati razvoj pozitivnih društvenih vrijednosti, pratiti društvene potrebe te sudjelovati u njihovom ostvarenju radi unaprjeđenja kvalitete života u društvenoj zajednici. Orijentirajući se na bolju budućnost, GRAWE Hrvatska d.d. posebnu pažnju poklanja društveno odgovornom poslovanju s naglaskom na projekte koji uključuju unaprjeđenje života mladih te zaštitu okoliša. Stoga se zaposlenici GRAWE Hrvatska redovito volonterski uključuju u akcije kojima pomažu potrebitima da ostvare svoje snove.

GRAWE Hrvatska d.d. ove godine obilježava i 20 uspješnih godina poslovanja na izrazito konkurentnom hrvatskom tržištu, gdje konstantno drži poziciju među vodećim osiguravateljima, prije svega u osiguranju života.

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb
Tel.: +385 (0)1 3034-000
Fax: +385 (0)1 3034-500
E-mail: info@grawe.hr
www.grawe.hr