20. Zlatna kuna

Rasco d.o.o.

Nominacija u kategoriji:

Srednja trgovačka društva

Rasco d.o.o. jedno je od vodećih europskih poduzeća u proizvodnji profesionalnih strojeva za održavanje komunalne infrastrukture. Rascov proizvodni portfelj sastoji se od proizvoda za zimsko održavanje prometnica koji uključuje snježne plugove, posipače te uređaje za pripremu sredstva za mokro posipanje; proizvoda za ljetno održavanje prometnica koji čine kranske kosilice i priključci; nadogradnje za vozila, upravljačke jedinice, ARMS – informacijsko – komunikacijski sustav za nadzor vozila i malo univerzalno vozilo MUVO, konstruirano i u potpunosti proizvedeno u Hrvatskoj.

Vrhunski materijali izrade, najsuvremenija tehnologija proizvodnje, robusnost i trajnost, glavne su karakteristike Rascovog proizvodnog asortimana. Stalna ulaganja u razvoj, inovacije i proizvodne tehnologije te razvojni tim s iskustvom i znanjem rezultiraju proizvodima visoke kvalitete čije su karakteristike usmjerene zadovoljenju zahtjeva najšireg segmenta kupaca. Putem razgranate distribucijske mreže Rasco posluje s više od 30 ekskluzivnih distributera diljem Europe. Tvrtka izvozi 80 posto svoje proizvodnje, a trend povećanja izvoza u strukturi ukupnog prihoda i dalje se nastavlja. Njihovi proizvodi dostupni su putem više od 400 partnera u cijeloj Europi.

Kako bi bili spremni odgovoriti novim izazovima, tvrtka stalno ulaže u dodatno obrazovanje zaposlenika i brine za njihovo zdravlje i sigurnost. Iza svakog Rascovog uređaja stoji znanje i umijeće jakog tima koji svu svoju strast, znanje i iskustvo svakodnevno pretače iz ideja u djela i udahnjuje život novim strojevima. Spoj mladosti i iskustva, najnovije tehnologije i strojarske preciznosti, posvećenost projektima do najsitnijih detalja, predanost poslu i timski rad jamstvo su kvalitete i sigurnosti svakog Rascovog uređaja.

Rasco d.o.o.
Kolodvorska 120 b
HR-48361 Kalinovac
Tel.: +385 (0)48 883-112
Fax:  +385 (0)48 280-146
E-mail: rasco@rasco.hr
www.rasco.hr