20. Zlatna kuna

Vivera d.o.o.

Nominacija u kategoriji:

Srednja trgovačka društva

Vivera d.o.o. sa sjedištem u Glini je trgovačko društvo čije su osnovne djelatnosti proizvodnja i prodaja cerealnih i mliječnih dječjih kašica, odnosno proizvoda kojima pridonosi kvaliteti života svojih potrošača. Vivera d.o.o. moderna je tvrtka koja radi na principima dobre proizvođačke prakse i trenutno važećim svjetskom trendovima u prehrambenoj industriji kojoj je cilj stalno poboljšanje u razvoju, kvaliteti, sigurnosti i korištenju svojih proizvoda.

Zaštita okoliša neizostavni je dio vizije tvrtke. Zdrav okoliš prirodno je povezan s proizvodima Vivere koji su namijenjeni najmlađima. Vodstvo tvrtke prepoznalo je važnost zaštite okoliša i iz tog razloga postavilo vrlo visoke standarde sustava upravljanja zaštitom okoliša. Djelatnici Vivere sustavno su educirani o promjenama u okolišu i implementaciji sustava zaštite okoliša prema EN ISO 14001:2004 koji je tvrtka uvela 2009. godine.

U proteklih pet godina tvrtka je uložila više od 6,6 milijuna eura u povećanje proizvodnih kapaciteta te poboljšanje uvjeta proizvodnje koji jamče kvalitetu proizvoda. Ulaganjem u tvrtku tijekom proteklih godina postigao se značajan napredak na svim područjima u proizvodnji, kontroli i razvoju, širenju tržišta, broju zaposlenih, izvozu i ugledu tvrtke. Unatoč velikom padu gospodarske aktivnosti u zemlji i svijetu, Vivera kontinuirano bilježi povećanje prodaje roba i usluga na inozemnom tržištu.

Vivera d.o.o.
Kralja Zvonimira bb
HR-44400 Glina
Tel.: +385 (0)44 551-500
Fax: +385 (0)44 551-522
E-mail: info@vivera.hr
www.vivera.hr